vanzare lemn
Prima pagina
Vanzare Lemn
Organizarea Obstii
Echipa Manageriala
Istoric/Evenimente
Galerie foto
Contact

Licitatii masa lemnoasa, oferte lemn 

Vanzarea de lemn respecta strict cota anuala legala de exploatare a masei lemnoase prevazuta in  amenajamentul silvic si aprobata de Garda Forestiera Focsani.

Agentii economici interesati de achizitionarea de lemn pe picior pot participa la licitatiile publice deschise, cu strigare, fara preselectie, cu valoare minima rezervata, organizate de asociatia noastra.

Fiecare partida ce urmeaza a fi exploatata pote fi identificata cu ajutorul Hartii Arboretelor pe care o prezentam pe site (clic pe Harta Arboretelor).

Aceste licitatii vor fi anuntate in prealabil pe site-ul obstii si in cateva ziare reprezentative la nivel regional si national.
Vor fi publicate detalii despre masa lemnoasa pusa in vanzare ca: volum, numar de partida, locul unde se afla dispusa partida (vezi harta), esenta lemn, calitate lemn, accesibilitate pentru exploatare, etc.
Inainte de fiecare licitatie, la cererea celor interesati, de comun acord cu Asociatia Obstea Sibiceni, por fi organizate sesiuni de vizitare ale parchetelor ce urmeaza a fi exploatate. In acest sens va rugam sa luati legatura cu noi imediat ce ati intrat in posesia informatiilor privind data desfasurarii licitatiei, dar nu mai tarziu de 72 ore in avans fata de aceasta, pentru stabilirea detaliilor vizitei.

Conditiile de participare la Licitatie sunt urmatoarele:

1) Achizitionarea Caietului de Sarcini (de la sediul ObČ™tii Sibiceni sau de la Ocolul Silvic Gura-Teghii). Pret 100 de lei.

Regulamentul de Licitatie si Caietul de Sarcini pot fi descarcate de aici: Caietul de Sarcini (Anexa 3), Regulamentul Licitatie.

2) Intocmirea unui dosar in conformitate cu Regulamentul pentru Licitatie Masa Lemnoasa (Completarea Anexei 1 si a Anexei 2).

3) Achitarea taxei de participare in cuantum de 150 lei.

4) Achitarea garantiei de licitatie aferenta partizilor pe care intentioneaza sa le oferteze si prezentarea dovezii de plata (OP vizat de banca sau plata numerar).

5) Contul Obstii Sibiceni unde se pot face platile este: RO88BRDE100SV16065861000 deschis la Banca BRD agentia Nehoiu, jud. Buzau.

Va fi pusa in vanzare masa lemnoasa conform tabelului:

Partida NrFelul taieriiUP/uaVolum [mc]Pret pornirePas
5075 PProgresiva (taierea 1-4)UP I, ua 105 B3381599


Anuntul licitatiei poate fi DESCARCAT AICI.

Modelul de contract se GASESTE AICI.

Alte documente: Procesul verbal al Licitatiei, Esalonarea Platilor (Anexa 4) si Situatia Centralizata a Licitatiei.


 Licitatii masa lemnoasa, oferte lemn